De Cube vloerlamp: Van prototype naar eindproduct

Zoals je in een eerdere blog kon lezen bleek het eerste prototype van de Cube vloerlamp niet voldoende stabiel. Door de hulp van onze volgers op social media kwamen we tot een verbeterd ontwerp. Inmiddels zijn we een paar weken verder waarin we niet stil hebben gezeten. Hieronder lees je welke stappen we gezet hebben!

Nieuw ontwerp, nieuw prototype

Een nieuw ontwerp vraagt om een nieuw prototype. Zodra de resultaten binnen waren, zijn we met het favoriete ontwerp van de vloerlamp aan de slag te gaan. Het zwarte MDF wat we gebruiken voor de hanglamp is ons goed bevallen. We besluiten de vloerlamp van hetzelfde materiaal te maken.
Goed nieuws: Dit prototype is veel stabieler dan het eerste prototype! We kunnen nu met vol vertrouwen garanderen dat de Cube vloerlamp van uitstekende kwaliteit is. Precies waar Estendia voor staat.

Een duurzaam ontwerp

We kiezen ervoor om de vloerlamp in verschillende hoogtes te maken. Hierdoor zijn de vloerlampen met elkaar te combineren of kun je de meest passende hoogte kiezen.
Door de zwarte kleur past de vloerlamp in ieder interieur. Toch willen we nog een stapje verder zetten. Hoe gaaf zou het zijn als je de lamp aan kon passen naar jouw eigen stijl?
Met verschillende wikkels geef je de vloerlamp een complete make over. De wikkels zijn optioneel en zorgen voor een prachtig diffuus licht wanneer de lamp aanstaat. Mocht je iets veranderen aan je interieur, dan kun je een nieuwe bijpassende wikkel plaatsen. Zo blijft de lamp langer bij je interieur passen. Hoe langer jij straks doet met de lamp, hoe duurzamer het is!

De wikkels ontwerpen

Deze wikkels moeten nog ontworpen worden. We onderzoeken verschillende grafische opties. We kiezen 7 verschillende ontwerpen zodat er voor iedereen een passend ontwerp is. Refael Design maakt de gekozen richtingen nog mooier en werkt deze prachtig uit. We zijn benieuwd welke wikkel het meest geliefd is!

De Cube vloerlamp is nu bijna klaar voor de verkoop. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media. Dan houden wij je op de hoogte!