De mensen achter Estendia - Anton

We stellen ons graag even aan je voor!

Up next, Anton:

“Hallo allemaal!

Ik ben Anton, organisator van de No Waste Challenge.

Ik ben geboren en opgegroeid in Breda. Tijdens mijn studie woonde ik in Wageningen en inmiddels ben ik aanbeland in het mooie Brabantse Bergeijk.

Na een kleine twee jaar gewerkt te hebben in de importbranche van groenten en fruit, ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. De eerste 15 jaar in de organisatieadvisering en IT. Daarna ben ik gestart met het bedrijf SunnyTent, waarbij een eigen uitvinding in 5 jaar uitgroeide tot een internationale afzetmarkt.

Datzelfde SunnyTent B.V. leidde tot het opzetten van de No Waste Challenge. Waarbij Bartjan als winnaar uit de bus kwam. De samenwerking die we aangingen resulteerde in Estendia. Milieubewustzijn, creativiteit en anders-denken staan daarbij centraal.

Als trotse vader van 4 kinderen (inmiddels allemaal studerend) verveel ik me nooit, temeer ook nieuwe business-ideeën vrijwel continu mijn hoofd vullen. Sporten en vrijwilligerswerk vullen de resterende gaatjes in mijn planning.”