De mensen achter Estendia - Bartjan

We stellen ons graag even aan je voor!

Als eerste, Bartjan:

“Hallo!

Ik ben Bartjan, de winnaar van de No Waste Challenge.

Mijn dagelijks leven beleef ik grotendeels in Groot-Ammers waar ik samen met mijn vrouw woon.

Anderhalf jaar na mijn studie Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde aan de TU Delft hebben wij hier een huis gekocht.

Naast mijn werkzaamheden voor Estendia werk ik als freelance productontwikkelaar voor verschillende klanten. De projecten variëren van medische producten tot automotive producten. Ik zet mij graag in om klanten te ondersteunen bij de ontwikkeling van kwalitatieve en functionele producten. De kennis die ik in deze projecten opdoe levert vaak ook nieuwe ideeën en inzichten voor Estendia.

Door mijn werkzaamheden als freelance productontwikkelaar hebben we binnen Estendia een goede basis voor productontwikkeling. We beschikken over kennis, connecties, goede 3D software en een hoogwaardige 3D printer om nieuwe product ideeën snel en duurzaam te testen.

Voor Estendia is mijn belangrijkste doel om kwalitatieve en functionele producten te ontwikkelen die zijn gemaakt van reststoffen welke slechts subtiel zichtbaar zijn. Het kleine verschil tussen de uitstraling van ‘afval’ en de uitstraling van ‘design’ vind ik interessant en uitdagend. Graag verras ik onze klanten dat we met afval hele mooie en kwalitatieve producten kunnen maken.

Naast mijn werk speel ik graag piano en ben ik regelmatig op de tennisbaan en wielrenfiets te vinden. Ik houd ervan om buiten te zijn en inspiratie op te doen in de natuur. Het liefste onder het genot van een heerlijk zonnetje. In de herfst kan ik ook genieten van een avondje gezellig binnen thuis. Met een mooie Estendia lamp aan natuurlijk.”