De mensen achter Estendia - Sanne

We stellen ons graag even aan je voor!

Als laatste, Sanne:

“Hey!

Mijn naam is Sanne, mede-bedenker van de No Waste Challenge.

Ik ben geboren en getogen in Bergeijk en woon nu een dorp verderop in Eersel. Na mijn studie Economie aan Tilburg University ben ik een paar jaar gaan reizen.

Toen ik terugkwam, begon ik in 2018 bij SunnyTent B.V., het bedrijf van Anton. Inmiddels ben ik voor mezelf begonnen. Ik help bedrijven met het vertellen van hun verhaal. Met behulp van blogs en social media deel ik het verhaal van Estendia.

In 2019 zette ik samen met Anton de No Waste Challenge op. Hieruit is Estendia ontstaan. Met mijn ervaring in marketing wil ik Estendia laten uitgroeien tot een toonaangevend merk. Een merk dat staat voor duurzaamheid en bijdraagt aan de circulaire economie. Met onze kwalitatieve producten en een topteam heb ik er veel vertrouwen in!

Voor Estendia is mijn belangrijkste doel om mensen bewuster te maken van de impact die ze maken op de wereld. Door ‘afval’ om te toveren in een functioneel product laten we zien dat iets niet spiksplinternieuw hoeft te zijn om nuttig te zijn. En dat het zelfs ook erg mooi kan zijn!

In mijn vrije tijd speel ik handbal en lees ik graag. Ik ben altijd in voor een spelletje met vrienden of familie. Ik maak graag een wandeling door de natuur, maar kan ook genieten van een avond tv kijken op de bank.”