Hoe wordt de Cube vloerlamp gemaakt?

Sinds kort is de Cube vloerlamp te koop. Enkele weken geleden namen we je mee in het volledige ontwerpproces. Nu is het tijd om de vloerlamp te produceren. In deze blog lees je hoe we van afgekeurde tentstokken een lamp maken voor bij jou thuis.

Onderdelen verzamelen

Ten eerste verzamelen we alle onderdelen die we nodig hebben om de lamp in elkaar te zetten. De tentstokken zijn als eerst aan de beurt. Hoewel ze niet voldoen aan de eisen van SunnyTent, krijgen ze nu een ander doel. Ze worden onderdeel van onze vloerlamp.
Alle overige delen worden daarna besteld bij diverse Nederlandse leveranciers. We kiezen voor leveranciers die werken met passie, aandacht voor het milieu en onder goede omstandigheden. Zodra deze onderdelen door ons zijn ontvangen, controleren we ze op kwaliteit. De eerste stap om de kwaliteit van onze lampen te garanderen.

De lampen samenstellen

De onderdelen zijn verzameld, tijd om ze samen te stellen tot vloerlamp. Uit de afgekeurde tentstokken selecteren we degene die voldoen aan onze vooraf gestelde eisen. Deze worden vervolgens in het MDF geklemd. Daarna worden de verlichting en bijbehorende snoeren en overige onderdelen bevestigd. Het product begint zo eindelijk op een lamp te lijken. Als laatste controleren we de lamp en doen we de kwaliteitscheck. Hierbij wordt het serienummer met CE keurmerk op de lamp geplakt. Het CE keurmerk geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. De Cube vloerlamp is CE gekeurd, nog een onderdeel van onze kwaliteitsgarantie.

Op naar de klant

Nu de vloerlamp in elkaar is gezet, is het tijd om deze op te sturen. Om schade tijdens de bezorging te voorkomen, wordt de lamp zorgvuldig door ons verpakt. Enkele dagen later ontvang je de lamp van een PostNL-bezorger. Tijd om je lamp neer te zetten. Met het oog op duurzaamheid, hopen we dat je vele jaren plezier aan je lamp zult beleven.