Van afkeur tot vele jaren plezier

In onze vorige blogs las je hoe we, van begin tot eind, tot de designs van onze hanglamp zijn gekomen. Vandaag nemen we je graag mee in het proces; van afgekeurde tentstokken tot een lamp bij jou thuis. Ons productieproces.

Onderdelen verzamelen

Om de lamp in elkaar te kunnen zetten, verzamelen we eerst alle onderdelen die we nodig hebben. Beginnend met de tentstokken. Aangezien ze niet voldoen aan de eisen van SunnyTent, dienen ze nu een ander doel. Ze worden onderdeel van onze hanglamp.
Daarna is het tijd om de overige onderdelen te bestellen bij diverse Nederlandse leveranciers. Omdat we duurzaamheid voorop zetten, kiezen we voor leveranciers die werken met passie, aandacht voor het milieu en onder goede omstandigheden. Nadat de onderdelen door ons zijn ontvangen, worden ze op kwaliteit gecontroleerd. De eerste stap om de kwaliteit van onze lampen te garanderen.

De lampen samenstellen

Nu alle onderdelen klaar liggen, is het tijd om ze samen te stellen tot lamp. We selecteren de tentstokken die voldoen aan de eisen die we vooraf hebben opgesteld. Vervolgens worden deze tentstokken in het MDF geklemd en worden de overige onderdelen bevestigd. Daarna worden de verlichting en bijbehorende snoeren bevestigd. Nu kunnen we het product eindelijk een lamp noemen.
De laatste stap bestaat uit het controleren van de lamp en het doen van de kwaliteitscheck. Hierbij wordt het serienummer met CE keurmerk op de lamp geplakt. Dit CE keurmerk geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. Beide lampen zijn CE gekeurd, nog een onderdeel van onze kwaliteitsgarantie.

Op naar de klant

Wanneer we je lamp in elkaar hebben gezet, is het tijd om deze op te sturen. De lamp wordt zorgvuldig door ons verpakt om schade tijdens bezorging te voorkomen. Na enkele dagen ontvang je de lamp van een PostNL-bezorger. Tijd om je lamp op te hangen. Met het oog op duurzaamheid, hopen we dat je vele jaren plezier aan je lamp zult beleven.