Ons verhaal

Uniek verhaal
Elk jaar belanden vele restpartijen en onderdelen uit productiefouten op de afvalberg. Deze restonderdelen zijn overbodig of ongeschikt voor hun oorspronkelijke toepassing, terwijl ze nog helemaal nieuw zijn. Zonde!
Bij Estendia zien we deze restonderdelen als bruikbare grondstoffen welke kunnen worden gebruikt in een nieuwe toepassing. We vinden het leuk om met deze basis een functioneel product te ontwikkelen. Het toepassen van restonderdelen in interieurproducten is een mooi streven, maar we richten ons huis niet graag in met restanten van een ander. In ons ontwerpproces zoeken we daarom naar een passende toepassing. Zo kun jij je huis inrichten met duurzame producten met een uniek verhaal.

Kwaliteit
We ontwikkelen en produceren kwaliteitsproducten. We kiezen kwalitatieve materialen en testen onze producten op een lange levensduur. Zo maximaliseren we het gebruik van het restonderdeel en ben jij verzekerd van een goed product.

Nederlands ontwerp
Naast de restonderdelen zijn andere onderdelen nodig voor een compleet product. Hiervoor werken we nauw samen met verschillende Nederlandse leveranciers. Deze leveranciers werken met passie, onder goede omstandigheden en met aandacht voor het milieu. De assemblage van de onderdelen gebeurt in onze eigen Estendia werkplaats. Zo houden we nauw contact met onze producten en kunnen we de kwaliteit het beste waarborgen.

Enthousiast team
Estendia bestaat uit een enthousiast team dat is samengekomen via een ontwerpwedstrijd. Anton doet de Operations & Fulfilment, Sanne de Marketing en Bartjan het Design. Samen werken we met veel plezier aan de ontwikkeling en verkoop van onze producten. Wil je meer over ons weten? In deze blogs stellen we ons voor.